Dalinuosi pora labai paprastų, bet anaiptol neprastų receptų. Rekomenduoju išmėginti – Jūsų skonio receptoriai Jums padėkos!
Pomidorų ir „Mozzarellos“ salotos
Reikės:
- 6–7 pomidorų (idealu, jei jie iš sodo – švieži ir užauginti su meile – reikia būtent tokių!);
- 5 skiltelių saulėje džiovintų pomidorų, konservuotų saulėgražų aliejuje;
- 100 g sūrio „Mozzarella“;
- kelių šlakelių šviesaus sojos padažo;
- klasikinio balzaminio padažo (angl. classic balsamic glaze);
- poros v. š. aliejaus (paprasto alyvuogių aliejaus su bazilikais arba nuo konservuotų saulėje džiovintų pomidorų);
- maltų pipirų, druskos, šviežio baziliko, prieskonių „Mozzarellos“ salotoms.
Įdaryti pomidorai
Reikės:
- 6 didelių pomidorų;
- kelių pievagrybių;
- česnako, mažo svogūno;
- 1 a. š. miltų, 4 v. š. pieno, 2 v. š. grietinės;
- šlakelio alyvuogių aliejaus;
- prieskonių (maltų pipirų, druskos, Viduržemio jūros prieskonių, šviežio baziliko lapelių);
- 100 g sūrio „Mozarella“.
Skanaus! Tegul Jūsų virtuvėj nuolat šviečia saulė, o skonio receptoriai džiugiai dainuoja iš laimės :D
P. s. už tylą atsiprašau tų, kurie čia kartais užsuka. Manoj padangėj šviesu, tik valandų paroje galėtų būti daugiau :)
4 komentarai:
Užsuku ir kaip smaugu surasti įrašą :) Nudžiunga akys ir net pora kartų perskaičiau visą įrašą!
Smagu girdėti :)
Niam skanu :)
:) Ir saulėtą vasarą primena.
Čia vieni iš tų receptų, kurių genialumas slypi paprastume.
Rašyti komentarą